Huren op uur basis, wel zo eerlijk en transparant.

Het is simpel, bij Muilwijk huurt u het nieuwste equipment op uur basis. Geen dagprijzen, aan- en afvoerkosten of andere verborgen toeslagen. Wilt u beschikken over onze zuigwagens, mobiele kranen, mini gravers, vuilwaterpompen, deco units, trilplaten, rijplaten of afzetmateriaal, dan is één telefoontje genoeg.

Onze machines

Zuigwagens

Onze zuigwagens zijn voorzien van de nieuwste technieken, daardoor zijn ze overal en direct in te zetten. Doordat wij werken met een uurtarief is het ook interessant om op de kleinere klussen gebruik te maken van onze zuigwagens. Binnen het gehele Botlek gebied zijn wij al met een uur op locatie.

Mobiele kranen

Onze 18tons mobiele kranen zijn standaard voorzien van LMB, enkelluchtbanden en een draai-/kantelstuk. Daarnaast kunnen wij deze kranen uitbreiden met een verlengarm, een overdrukcabine en diverse bakken, knijpers en lepels.

Mini gravers

Onze mini gravers zijn standaard voorzien van een kantelconnector, maar zijn ook uit te breiden met een overdrukcabine en diverse bakken en andere hulpstukken. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van o.a. kabelsleuven.

Trilplaten
Diverse trilplaten en wackerstampers.


Materieelverhuur

Wilt u beschikken over goed huur materieel en worden ont zorgt in de logistieke randzaken zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten, dan helpen wij u graag. Wij plaatsen, verwijderen en onderhouden al het door ons verhuurde materieel bij u op locatie. Ook bij spoed zijn wij in het gehele Botlek gebied binnen een uur bij u op locatie.

Vuilwaterpompen

Bij ons kunt u terecht voor 3” en 4” vuilwaterpompen inclusief zandvangers, aan-/afvoerslangen en overige hulpstukken. Ook zijn onze vuilwaterpompen altijd voorzien van de benodigde hulpstukken zoals vonkenvangers om werkzaam te kunnen zijn binnen de industrie.


Deco units


Wij hebben diverse maten deco units, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.


Rijplaten

Huur, plaatsen en verwijderen van rijplaten.

Afzetmateriaal

Bij ons kunt u terecht voor de huur van allerlei soort verkeersmaatregelen. Wij verhuren verkeersborden, bouw-/dranghekken geleidebakens en barriers.

zuigtechniek
Zuigmachine
zuigtechniek
Kraan
zuigtechniek
Minikraan